top of page

Hoe ga ik te werk?

Correcte afspraken en een gestructureerde planning zijn voor beide partijen belangrijk om uw project vlot en met een goed gevoel te laten verlopen.

 

Daarom kunt u hiernaast een stappenplan terugvinden die mijn aanpak verduidelijkt.

Vrijblijvend gesprek

Als eerste stap plannen we een vrijblijvende afspraak waarbij we elkaar leren kennen en de potentiële opdracht bespreken. Grondplannen en bijkomende informatie worden hier aan mij bezorgd zodat ik de schaal van het project goed kan inschatten. Wat is belangrijk voor u, welke stijl beoogt u en welke eventuele kopers wilt u bereiken met uw project? Op die vragen zoek ik een antwoord tijdens onze eerste ontmoeting. Ook bespreken we welke planning dient aangehouden te worden zodat u uw doelen tijdig kan bereiken.

2

Offerte en samenwerking

Aan de hand van ons eerste gesprek en besproken takenpakket maak ik een offerte die zo gedetailleerd mogelijk is. Wanneer u daar tevreden mee bent, bezorgt u mij die ondertekende offerte terug via mail en eventuele extra informatie die ik nodig heb om het project tot een goed einde te brengen.

3

Bezoek aan het pand, uw woning

Ik breng een bezoek aan het betreffende pand of project en voer indien nodig een opmeting uit. Dit kan een goed moment zijn om stijlen, materialen, vormgeving en functies van de ruimte(s) concreet te bespreken.

4

Ontwerp en opvolging

Ik ga aan de slag en bezorg u voor onze afgesproken deadline een eerste ontwerp van 3D-beelden, interieurplannen, stalen of andere opdrachten die afgesproken zijn. Er volgt een (online) bespreking en eventueel verdere vooraf bepaalde feedbackrondes. Als de opvolging van uitvoeringswerken ook in mijn takenpakket zitten, zorg ik daar uiteraard ook tot in de puntjes voor.

Let's Work Together!

Geïnteresseerd in wat volgt? Vraag dan nu vrijblijvend uw gesprek aan.

bottom of page